Randevu ve Bilgi

a man with glasses is looking at a laptop

Mayıs 13, 2023

?Yapılan bir hata yüzünden Pisa Kulesi henüz tamamlanmadan eğik olduğu fark edilmişti ve bu eğrilik düzeltilmek yerine sadece sağlamlaştırıldı çünkü yapılan hata bir fark yaratmış ve ilgi çekmişti.
?Hatalı olduğumuz davranışlarımız, ani düşüncelerimiz, bir anlık dikkatsizliğimiz bizi benzer olaylar yaşadığımızda doğrusunu yapmamız için bir fırsat oluşturur.Hatalarımızı reddedebilir, hatalarımızdan korkabilir veya kaçabiliriz fakat hataları görmezden gelmeye çalışarak yok olmasını sağlayamayız.
‼️Bu bizi Devekuşundan farksız kılar. Kafamızı hatalarla dolu bir kuma gömersek dışarıdan gelecek eleştirilere, yargılamalara, baskılara kendimizi savunmasız hale getiririz.
? Hatalara karşı cesur olman gerektiğine dair bir fikre sahip olmak, hatalarının hayatın için aslında değerli olduğunu düşünmek doğru yolu seçebilmen için zemin hazırlar.
? Hatalarımız için asıl gereken temiz bir hava ve güneşli günler olmalıdır. Kafamızı kumdan yüzeye çıkarmadığımız sürece hatalarımız içimizde bizi yiyip bitiren bir kansere dönüşür.
?Hatalarınızı kabullenin ve hata yapmanın size hayatı öğreteceğini, tecrübelerinizi arttıracağını unutmayın!
Tercih sizin Hatakuşu olmak mı? Devekuşu olmak mı!?

Whatsapp Aç
Randevu ve Bilgi
Merhaba 👋
Daha fazla bilgi ve randevu için Whatsapp tan ulaşabilirsiniz.